Hodnocení obchodu

5,0 16 hodnocení
Přidat hodnocení
5
16x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavla | 28.11.2021
Úžasné produkty! Rychlé dodání! Obrovské DĚKUJI za Vaš práci...
Avatar autora | 28.11.2021
VG Avatar autora Viktorie Gebhartová | 28.11.2021
Velká spokojenost, kvalitní produkty a rychlé dodání.
J Avatar autora Jana | 28.11.2021
Opakovaný nákup, jsem spokojená jak s eshopem, tak s vybranými produkty. Ráda se sem vracím. Pokaždé je z čeho vybírat. :)
M Avatar autora Martina | 25.11.2021
S nákupem jsem maximálně spokojená. E-shop je přehledný, je zde velký výběr, komunikace je naprosto bez problémů. Zboží dorazilo rychle, balíček obsahoval i vzorek jiného produktu a vše navíc nádherně vonělo.
V Avatar autora Veronika | 23.11.2021
Veľmi som spokojná, balíček dorazil super rýchlo, so vzorkou, krásne prevoňaný...Vďaka
DH Avatar autora Denisa Horáčková | 22.11.2021
Avatar autora | 21.11.2021
Avatar autora | 20.11.2021
Tento obchůdek miluji, chodím tam nasávat nádherné vůně, pohodu a pozitivní náladu. Pokaždé když odcházím , tak se cítím jak kdybych opouštěla jinou dimenzi a cítím se šťastná a klidná. Miluji neuvěřitelně vonící lehké oleje HAYO, kosmetiku Hemptouch a teď si dělám zálusk na nové svíčky a oleje od Primavera. Pokud si chcete pročistit hlavu, ukradněte si pro sebe půlhodinku a navštivte tento kouzelný obchůdek s milými čarodějkami.
Avatar autora | 13.11.2021
Avatar autora | 13.11.2021
Avatar autora | 10.11.2021
A Avatar autora Alena | 10.11.2021
Jsem moc spokojená, jako dárek k objednávce jsem navíc obdržela Hemptouch hydratační esenci, kterou už jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Děkuji. Balíček dorazil ovoněný parfémem Kerzon, do kterého jsem se zamilovala. Určitě jsem nenakoupila naposledy
VM Avatar autora Veronica Matějová | 5.11.2021
Velmi úžasný obchod, čisté složení a milé pracující… Vždy přijde i nějaký dáreček zdarma, krásné balení, rychlost dodání! Za mě prostě TOP obchod. Objednávám zde skoro všechnu kosmetiku. Úžasná možnost věrnostní slevy, která skutečně šetří mou peněženku… Každý balíček překrásně voní a je to slast i pro oči! Majitelka je úžasná a na instagramu má i kupu úžasných triků… Na gravitas od doby, co ho znám, tak nedám dopustit… Děkuji Vám za to, co děláte a že složení hlídáte za nás!
J Avatar autora Jarmila | 3.11.2021
Moc rada zde nakupuji,moc rada se radim se slecnami v obchudku o jednotlivych produktech,ocenuji jejich prehled,znalosti a to,jak se na me dokazi zamerit a vybrat pro me to nejlepsi. Jde videt,ze maji skolu uzasne majitelky Bey. Krasne klidne misto,kam se rada vracim! Jen tak dal!
J Avatar autora Jana | 3.11.2021
Moc děkuji za rychlý obchod. Jsem velmi spokojená se zbožím, dopravou a moc příjemnou komunikací.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 16

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.