Hodnocení obchodu

5,0 114 hodnocení
Přidat hodnocení
5
114x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ND Avatar autora Naďa Davidová | 18.5.2022
Moc spokojená. Určitě objednám znovu. ????
Avatar autora Markéta Šebestová | 10.5.2022
JK Avatar autora Jaruš Balluch Kaplanová | 9.5.2022
Som verny zakaznik v Gravitas uz niekolko rokov, tesim sa na kazdy nakup a samozrejme na produkty❤️
KR Avatar autora Karolina Rohlickova | 6.5.2022
GS Avatar autora Gabriela Solaříková | 4.5.2022
JB Avatar autora Judita Brothánková | 4.5.2022
ZP Avatar autora Zuzana Pekarová | 3.5.2022
MV Avatar autora Monika Vlčková | 27.4.2022
Perfektní nabídka a tipy na instagramovém profilu. Např. Hemptouch používám už 4 roky a jsem za to vděčná. Je to zázrak.
JT Avatar autora Jana Tydlačková | 15.4.2022
Top spokojenost, rychlé dodání, vzorečky produktů a ta vůně... A bez Hemptouch kosmetiky už se neobejdu!
Avatar autora Pavla Černochová | 14.4.2022
Jako vždy vše perfektní. Balíček dorazil do 48 hodin, nádherně zabalený a voňavý. Psát, že rozjasňující esence od Hemptouch je boží už snad ani není třeba....není možné ji nemilovat. CBD kapky jsou mé první, nikdy dříve jsem nevyzkoušela. Zatím se s nimi seznamuji. Řekla bych, že mi lehce povolila bolavá bedra. Že by tím....?! Každopádně nákupem v Gravitas si vždy uděláte radost :-)
SC Avatar autora Simona Charouzková | 13.4.2022
PD Avatar autora Pekárová Denisa | 6.4.2022
L Avatar autora Linda | 6.4.2022
Gravitas je prostě srdeční záležitost! Miluji to, jak Bea přistupuje zodpovědně a s vášní ke všemu, co s Gravitas souvisí. Je to obchod tvořený s láskou, stylem a srdcem na pravém místě. Neskutečně oceňuji servis, přístup, jednání a provedení ať už balíčků, či nabídky a stylingu v obchodě. Miluji to, že nemusím vůbec řešit, zda jsou výrobky nontoxic, fairtrade a dělané srdcem. Objednávám pravidelně už několik let a nemám potřebu tento zvyk měnit. I po těch letech se pokaždé neskutečně těším a tetelím se, jak malá holka, na každý balíček :) Děkuji, děláte to skvěle holky! :)
KM Avatar autora Karina Morongová | 5.4.2022
LH Avatar autora Lucie Hašková | 5.4.2022
Čekala jsem s napětím svůj první voňavý balíček. Proboha, o čem to ty ženy pořád píší? O čem? O voňavé nádheře, vkusně a s láskou zabalené. A ty produkty uvnitř voňavého balíčku? No co vám budu vykládat . Sledujte Beu, její doporučované produkty a udělejte si radost. A pak si užívejte stejně jako já a ostatní ženy. Děkuji a těším se na balíček č. 2. Už prý vycestoval z obchůdku. Zdraví, luciekukla
VR Avatar autora Vlaďka Rágulíková | 1.4.2022
PS Avatar autora Patricie Studničková | 31.3.2022
Doporučuji. Hemptouch používá celá rodina. Top servis. Voňavý krásný balíček. Děkuji
KT Avatar autora Kateřina Táborská | 30.3.2022
Rychlé odeslání a vzorečky vztahující se k objednaným produktům taktéž potěšily. Děkuji ☺️
MS Avatar autora Michaela Stablová | 30.3.2022
MB Avatar autora Markéta Boháčová | 25.3.2022

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 114