Hodnocení obchodu

5,0 184 hodnocení
Přidat hodnocení
5
184x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IM Avatar autora Iveta Mikulikova | 19.9.2022
Kdybych byla milionářka, objednám si z tohoto obchodu vše, po čem by má dušička prahla. Vlasovou kosmetiku Innersense si však zatím dovolit mohu a je to má láska.
ND Avatar autora Naďa Davidová | 16.9.2022
100%
HV Avatar autora Hana Vokatá | 7.9.2022
Avatar autora Tereza Šimková | 4.9.2022
Muj prvni nakup. Byla jsem nalakana Satkomanii a nelituju???? Jen bych priste zkusila tu druhou vuni Tabitha na rozcesavani vlasku. Dceri to moc nevoni????
PS Avatar autora Pavlina Stárková | 1.9.2022
Již druhým rokem můj nejoblíbenější obchod s kosmetikou. ????????
MM Avatar autora Martina Mašková | 30.8.2022
Nejvoňavější balíček na světě, na který se vždycky těším a stále se vracím❤️
HP Avatar autora Hana Pospíšilová | 30.8.2022
Objednala jsem konjac houbu sobě na obličej a na mytí dětské pokožky. Naprostá spokojenost. Přišel mi nejvoňavější balíček :)
JG Avatar autora Jana Grendelová | 30.8.2022
Děkuji za úžasný balíček plny skvělých produktů, miluju krasne zabalené balíčky a otevírat tenhle co voní dřív než rozbalite byl zážitek, díky.
KR Avatar autora Karolina Rohlickova | 29.8.2022
Obchod s vybornou kosmetikou a krasnoi dusi ????
RT Avatar autora Romana Trojanová | 24.8.2022
Stále se vracím . Stále něco nutně potřebuji.
KB Avatar autora Katerina Bartova | 24.8.2022
Miluju Gravitas a praci kteroz Bea se svym tymem dela. Je vzdycky poteseni objednat.
MZ Avatar autora Martina Zaoralová | 22.8.2022
RD Avatar autora Renata Detková | 19.8.2022
Jsem velmi spokojena, nakoupim znovu
L Avatar autora Luci | 16.8.2022
Úžasné produkty, skvělá komunikace a ochota poradit, nádherné voňavé balíčky. Prostě dokonalost. Jeden z nelepších eshopů s opravdu přírodní kosmetikou.
KN Avatar autora Kateřina Němečková | 12.8.2022
PG Avatar autora Petra Gallová | 4.8.2022
Božské produkty
TT Avatar autora Tomáš Tkačík | 2.8.2022
VZ Avatar autora Veronika Drtílková Zamykalová | 28.7.2022
Strašně ráda objednávám na Gravitas a vždycky se strašně těším na ten voňavý balíček až ho rozbalím????
PS Avatar autora Pavlina Stárková | 28.7.2022
Nákupy v tomto obchodě jsou potěšením pro mě i mou rodinu. Velmi cenově dostupná značka Hemptouch nahradila vše, co bylo možné. Snad začnou časem vyrabet i mýdla na ruce . Krémy jsou skvělé.Jedinné, co mi nevyhovuje je, že si člověk nemůže koupit a odnést atmosféru z tohoto obchůdku. Opravdu výjimečně narazíte na tak milé, empatické a milé ženy jako zde. Musí být radost s nimi pracovat!
PV Avatar autora Pavla Vítková | 28.7.2022
S nákupem jsem naprosto spokojená. Extra rychlé vyřízení objednávky a odeslání, milé jednání po telefonu. Doporučuji.

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 184